Forest Apartment

Forest Apartment

The priority in the project of this apartment of 190m2, located in the neighborhood of Horto Florestal, in Salvador, was combining the comfort with a contemporary appearance. For this, the choice was to integrate the environments in the social part, which gained more amplitude, keeping a traditional division of rooms in the intimate area, for greater family privacy.

The project took advantage from the view of the apartment, transforming the balcony, integrated to the room, in a space of contemplation and leisure, with area gourmet and wine cellar. The elements of furnishing and the neutral color palette contributed to building an elegant space and, at the same time, welcoming.

PROJECT DATA

Date: 2008 – 2009
Location: Horto Florestal – Salvador/Bahia
GPS Coordinates: 13°00’08.3″S 38°29’22.5″W (see on google)
Status: Built
Size: 190 m²
Author: Adriano Mascarenhas
Construction: Eng. Construtora
Images: Xico Diniz